Preview Mode Links will not work in preview mode

Lajlas Spirituelle Hjørne

Nov 30, 2023

I dagens episode af Lajlas Spirtuelle Hjørne handler det om den koralfarvede - nogle ville nærmere kalde den en laksefarvet. Men denne farve har en mission! Som er at du skal vide, at du er allerede, altid elsket - Du er perlen i muslingen! Den er også meget mere, men det må du lytte til dette afsnit for at...


Nov 23, 2023

I dagens afsnit af Lajlas Spirituelle Hjørne dykker vi ned i den Magenta farve. Glædes du ved de små ting? Favner og heler du det der er lige nu? Tør du slippe kontrollen? Det er blandt andet noget af det, som den magenta farve omfavner. 

Ønsker du at hoppe direkte frem til meditationen, så finder du den 9 min og...


Nov 16, 2023

Så er vi i Lajlas Spirituelle Hjørne nået til den violette farve! Farven handler om blandt andet om ro, respekt, medmenneskelighed og ikke mindst at tage ansvar for dit eget liv!

Vil du hoppe direkte til meditationen? Så skal du 9.30 min inde i episoden. 

rigtig god fornøjelse! 


Nov 9, 2023

I dette afsnit af Lajlas Spirituelle Hjørne tager vi et lyt ind i den kongeblå farve. Går du længe om den varme grød inden du får tingene gjort eller har du en masse handlekraft? Dette kan den kongeblå farve bl.a. hjælpe med.

De første 10 min er en kort introduktion til den kongeblå farve, herefter finder du...


Nov 3, 2023

Tiltrækkes du af den blå farve? Bliver du ved med at få halsbetændelse? Er du tillidsfuld? Den blå farve kan hjælpe dig videre med lige præcis det du har brug for.

Ønsker du at at hoppe direkte hen til mediationen? Så skip til 10.40. 

Rigtig god fornøjelse!